Karen Jørgensen
Områdeleder, Slagelse Kommune

Jeg har som ny leder brug for coaching i form af at finde mit eget ståsted og opnå en rodfæstet hed som gør mig i stand til at kunne stå fast når tingene går stærkt og hurtigt skifter retning.
Jeg oplever at mine samtaler med Eskild gør mig stærkere og klogere og mere bevidst om mine valg og dermed også fravalg. Jeg oplever Eskild som enormt nærværende og med en evne til hurtigt at spore sig ind på dagens samtaleemne. Eskild kan endvidere opfylde mit behov for både at kunne hjælpe mig med at udvikle mit personlige lederskab men også at være enormt specifik i forhold til at præsentere konkrete brugbare redskaber og metoder.
Jeg giver Eskild mine varmeste anbefalinger som menneske og coach.

Jette S. Nielsen
Controlling Manager, ELTEL Networks A/S

Jeg fik Eskild anbefalet af en
tidligere kollega da jeg stod i en situation hvor jeg havde brug for karriererådgivning. Eskild har været en stor hjælp for mig, og han har givet mig konkrete råd lige fra håndtering af vanskelige arbejdssituationer til forslag om relevant litteratur.
Det som jeg vægter mest ved mit coaching forløb ved Eskild er, at han har hjulpet mig til afklaring omkring hvilken ledertype jeg er. Jeg har fundet min egen lederstil og holder fast i de grundværdier der er vigtige for mig.
Jeg vil altid være tryg ved at give Eskild et kald hvis jeg får brug for sparring igen.

Annette Mathiasen,
Jobsøgende

Jeg har en rygsæk med virkelig meget erfaring som projektleder og konsulent. Jeg kunne godt lide mine jobs, men befandt mig et sted, hvor jeg følte mig mere og mere drænet, og i tvivl om jeg jobmæssigt skulle gå til højre eller venstre, ansat eller selvstændig. Men det skulle ændres. I mit coaching forløb hos Eskild, har jeg har lært mig selv bedre at kende, er blevet klogere på forhindringer og hvad jeg gerne vil opnå jobmæssigt. Jeg er blevet bevidst om min egen rolle og ønsker, værdier bag mine fremtidige jobmæssige valg, og føler jeg nu har større adgang til at folde mit potentiale ud.
Eskild forstår i en tryg atmosfære, at stille afklarende spørgsmål som udvider og udfordrer min selvindsigt og øger mine handlemuligheder.
Jeg giver Eskild mine varmest anbefalinger som coach.